Eataliano

Over ons

De Arnhemse Italiaan met karakter

Naast het bezorgen en afhalen van onze gerechten, kunt u ook dineren bij ons in het restaurant! Wij maken onze pizza’s en pasta’s elke dag vers voor u. U heeft bij ons de mogelijkheid om binnen een hapje te eten, maar in de zomermaanden kunt u ook plaats nemen op ons gezellige terras.

Restaurant

In ons gezellige restaurant kunt u heerlijk ongedwongen een hapje komen eten. Bij ons heerst een relaxte sfeer en ook kinderen zijn meer dan welkom. Het is handig vooraf te reserveren, maar ook onverwachts kunt u altijd even binnen lopen. Wij doen ons best om dan een gezellig plekje voor u te creëren. Mocht u met een groter gezelschap willen komen? Geen probleem, laat ons uw wensen weten en we maken er samen iets unieks van! Naast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een heerlijke wijnkaart, met de lekkerste Italiaanse wijnen. Wij hopen u snel te zien bij ons in het restaurant!

Catering

U moet iets organiseren, een leuk feestje, een zakelijke bijeenkomt of een familiediner. Hoe fijn is het als u de catering uit handen kunt geven. Wij nemen die taak graag op ons! Uw wensen en verwachtingen staan bij ons op nummer 1, samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we de gerechten. Wilt u alleen een avond met heerlijke hapjes of bent u op zoek naar een compleet diner voor uw gasten? Alles is mogelijk en wij staan graag voor u klaar.

Meer over catering