Eataliano

Catering

De Arnhemse Italiaan met karakter

U moet iets organiseren, een leuk feestje, een zakelijke bijeenkomt of een familiediner. Hoe fijn is het als u de catering uit handen kunt geven. Wij nemen die taak graag op ons! Uw wensen en verwachtingen staan bij ons op nummer 1, samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we de gerechten. Wilt u alleen een avond met heerlijke hapjes of bent u op zoek naar een compleet diner voor uw gasten? Alles is mogelijk en wij staan graag voor u klaar.

Bestel buffet

Catering voor bedrijven

Wij staan graag klaar voor bedrijven om een diner of lunch te verzorgen op locatie. Er zijn tal van mogelijkheden en wij komen het diner uiteraard bezorgen, inclusief alles wat nodig is voor een onbezorgd samenzijn met collega’s. Uw wensen staan voorop en samen bespreken we graag de mogelijkheden. Een heerlijke Italiaanse lunch met verse pasta’s en salades of een gezellig samenzijn met diverse borrelplanken? Wij gaan voor u aan de slag! Na afloop komen wij alles weer ophalen, kortom u heeft er geen omkijken naar.

Neem contact op

Feesten & partijen

Je organiseert een leuk feest voor je beste vriend, hij wordt 50 en het moet helemaal perfect zijn. Je moet aan zo veel dingen denken, maar 1 zorg nemen wij je graag uit handen. Wij verzorgen de hapjes en eventueel een heerlijke maaltijd voor alle gasten. Bij ons is er altijd genoeg en veel keuze. Van heerlijke pizza’s tot vegetarische pasta’s, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij verzorgen maaltijden voor kleinere gezelschappen zoals een familiediner, maar ook voor grote groepen staan wij voor u klaar. Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij horen het graag!

Bel 026 443 9431